Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Pieter van Dongen
10-08-18 14:50:34
Beste Jazzliefhebbers,wij zijn zeer verheugd dat zo kort na de openingsbrief voor het nieuwe seizoen zo veel van onze trouwe donateurs hun donatie al overgemaakt hebben.Het geeft tevens aan dat er veel behoefte is aan het type muziek dat wij op onze concertdagen ten gehore laten brengen.Het motiveert het bestuur daarmee zeer om op de ingeslagen weg door te gaan.Bedankt namens het bestuur van onze Jazzclub.
Paul van Mook
09-06-18 10:55:41
Mijne Heeren,
weer het einde van dit Jazzseizoen.
Geweldige orkesten, fijne muzikanten en prachtige toehoorders !!!
In september starten wij weer met hoognodige Jazz !!
Allen welkom !!!!!
Paul van Mook.
Paul Paul van Mook
06-04-17 15:04:15
Beste Pieter, secretaris/­penningmeester en andere geïnteresseerden,
daar ik door omstandigheden niet kon voldoen aan de vraag
"na te praten", ben ik ontzettend blij dat jij Pieter, voor mij de honneurs waar genomen hebt. Ik ben je daarvoor dankbaar !!!
De volgende keer sta ik weer op de barricades, met pen en papier.
Paul.
Charles Bedeaux
14-12-16 09:17:05
Geacht bestuur,
Geroerd was ik bij uw afscheid van de South Jazzband in Oss. Als Tilburger ben ik sinds het begin van dit orkest altijd verbonden gebleven met de "oude" jazz. Uw presentatie van dit gelouterde orkest was van hoge klasse. Dank.....
Ik kom zeker nog eens luisteren op uw prachtige Jazzclub.
Charles
Cees van Dongen
27-10-16 10:39:55
Geacht bestuur, wat een geweldige middag bij uw Jazzclub. De band The Birdie Seven was van uitzonderlijke kwaliteit. De gezelligheid hier omheen was ook geweldig. Ga zo door. !!!!!
Opmerking:
Beste Cees, dank voor je reactie. A.s. concert,27-11, is het afscheid van Henk van Belkom en The South Jazzband na 60 jaar. Zeker weer de moeite waard. Tot Jazziens, bestuur Mardi Gas JC
Tonen: 5  10   20